Най-четени
1. zahariada
2. varg1
3. radostinalassa
4. mt46
5. leonleonovpom2
6. wonder
7. kvg55
8. planinitenabulgaria
9. hadjito
10. zaw12929
11. bosia
12. sparotok
13. getmans1
14. rosiela
2. varg1
3. radostinalassa
4. mt46
5. leonleonovpom2
6. wonder
7. kvg55
8. planinitenabulgaria
9. hadjito
10. zaw12929
11. bosia
12. sparotok
13. getmans1
14. rosiela
Най-популярни
1. shtaparov
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. bojil
7. vidima
8. dobrota
9. ambroziia
10. donkatoneva
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. bojil
7. vidima
8. dobrota
9. ambroziia
10. donkatoneva
Най-активни
1. sarang
2. vesonai
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. mimogarcia
9. bateico
10. iw69
2. vesonai
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. mimogarcia
9. bateico
10. iw69
Постинг
15.09.2009 15:13 -
Десерт "Агнеси"
Автор: topanova
Категория: Хоби
Прочетен: 8523 Коментари: 12 Гласове:
Последна промяна: 15.09.2009 15:14
Прочетен: 8523 Коментари: 12 Гласове:
8
Последна промяна: 15.09.2009 15:14
Продукти:
- 1 1/2 пакетче кр. масло (от 125гр.)
- 1ч.ч. пудра захар
- 1ч.ч. смлени орехи
- 1ч.ч. брашно
- 4бр. яйца
Белтъците се разбиват хубаво, като за целувки и след това се прибавят всички
продукти без жълтъците.
Изсипвате сместа в намаслена и набрашнена тавичка, ако имате хартия за печене, още по-хубаво. Печете, докато боднете с клечка за зъби и не остава нищо по нея.
Докато се пече сладкиша, разбивате жълтъците с 2с.л. пудра захар.
Като е готов сладкиша се намазва с жълтъците и го пъхате пак в изключената фурната да изсъхне, малко.
През това време си разтопявате шоколад на водна баня и след това украсявате сладкиша.
Желателно е сладкиша да отлежи, поне 12часа. Сервирате разрязан на ромбоиди!
1.
malinko69 -
Критика & без рецензия!!!
15.09.2009 15:25
15.09.2009 15:25
на триъгълник не може лиииииии????:P
цитирайМоже и на кръгчета.........
цитирайбях загубила рецептата на това невероятно вкусно удоволствие....
Благодаря, за рецептата!
"Желателно е сладкиша да отлежи, поне 12часа.....", няма кой да чака толкова дълго....:)))))
цитирайБлагодаря, за рецептата!
"Желателно е сладкиша да отлежи, поне 12часа.....", няма кой да чака толкова дълго....:)))))
и е страхотен:))
Поздрави!
цитирайПоздрави!
5.
malinko69 -
Критика & без рецензия!!!
15.09.2009 15:50
15.09.2009 15:50
не...триъгълник е по добре......
цитирайБлагодаря Ви!
Да, това е вкуса на детството.....хахаха
Днес, нали е празник!
цитирайДа, това е вкуса на детството.....хахаха
Днес, нали е празник!
кремеът от жълтиците се намазва и след това само се лага тавата във изключената ли фурна, за да стегне без да се пече...
цитирайОХХХ ...ВКУСНИЧКО...
цитирай
9.
анонимен -
това е любимия ми десерт,
15.09.2009 17:43
15.09.2009 17:43
точно днес си мислех да го направя, че са ми се дояли. но според мен е по-добре без шоколада отгоре. само разваля вкуса.
цитирайvselena777 , да намазваш веднага след изваждането на сладкиша от фурната и го пъхаш отново в топлата фурна!! Ако се притеснявяш от суровите жълтъци, включи за малко фурната само на горен реотан.
Жълтъците трябва само да изсъхнат.
На мен ми харесва повече с шоколад, но вкус другар, няма!
цитирайЖълтъците трябва само да изсъхнат.
На мен ми харесва повече с шоколад, но вкус другар, няма!
ще го пробвам. между другото, с теб сме градски...
цитирайОхооооооооооо......
цитирайТърсене
Блогрол