Най-четени
1. zahariada
2. varg1
3. radostinalassa
4. mt46
5. leonleonovpom2
6. wonder
7. kvg55
8. planinitenabulgaria
9. sparotok
10. hadjito
11. zaw12929
12. getmans1
13. bosia
14. stela50
2. varg1
3. radostinalassa
4. mt46
5. leonleonovpom2
6. wonder
7. kvg55
8. planinitenabulgaria
9. sparotok
10. hadjito
11. zaw12929
12. getmans1
13. bosia
14. stela50
Най-популярни
1. shtaparov
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. bojil
7. vidima
8. dobrota
9. ambroziia
10. donkatoneva
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. bojil
7. vidima
8. dobrota
9. ambroziia
10. donkatoneva
Най-активни
1. sarang
2. vesonai
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. mimogarcia
9. bateico
10. iw69
2. vesonai
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. mimogarcia
9. bateico
10. iw69
Постинг
14.09.2009 19:29 -
Торта "Разкош"
Автор: topanova
Категория: Хоби
Прочетен: 2327 Коментари: 3 Гласове:
Последна промяна: 26.09.2009 13:03
Прочетен: 2327 Коментари: 3 Гласове:
3
Последна промяна: 26.09.2009 13:03
Продукти за 3 блата: Разбивам сместа общо и после я разделям! Тава с диаметър 26см.
- 8бр. яйца, 18с.л. захар, 18с.л. брашно, 2бр. ванилия, малко от едно степче ягода.
Разбивам яйцата със захарта до гъста пяна, прибавям брашното, ванилията и внимателно бъркам с лъжица. Разделям на 3 равни части. В едната добавих степчето, за да оцветя в розово. Пека във форма за торта с падащо дъно върху хартия, намаслена за печене.
Крем:
1 част:
- 2ч.ч. смлени орехи
- 2с.л. какао
- 3/4ч.ч. вряло прясно мляко
- 3с.л. коняк
Всичко се разбърква на твърда каша (да не е рядко). Оставя се да изстине.
2 част:
-3бр. яйца
- 2ч.ч. захар
Разбиват се много хубаво.
3 част:
- 1бр. краве масло(маргарин) се разбива хубаво.
Към 3 част се прибавя 2 част, след това 1 част.
Взимам формата за торта и редя един бял блат, част от крема, натрошени целувки и сладко от череши. Поставям розовият блат и пак го редя, като първият блат..................
Най-отгоре полях тортата с разтопен на водна баня, бял шоколад.
Украсих с малини! Охладете поне една нощ в хладилника.
Невероятна торта!
Търсене
Блогрол