Най-четени
1. zahariada
2. varg1
3. radostinalassa
4. mt46
5. leonleonovpom2
6. wonder
7. kvg55
8. planinitenabulgaria
9. hadjito
10. zaw12929
11. bosia
12. getmans1
13. rosiela
14. sparotok
2. varg1
3. radostinalassa
4. mt46
5. leonleonovpom2
6. wonder
7. kvg55
8. planinitenabulgaria
9. hadjito
10. zaw12929
11. bosia
12. getmans1
13. rosiela
14. sparotok
Най-популярни
1. shtaparov
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. bojil
7. vidima
8. dobrota
9. ambroziia
10. donkatoneva
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. bojil
7. vidima
8. dobrota
9. ambroziia
10. donkatoneva
Най-активни
1. sarang
2. vesonai
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. mimogarcia
9. bateico
10. sekirata
2. vesonai
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. mimogarcia
9. bateico
10. sekirata
Постинг
14.09.2009 16:57 -
Патладжанено ветрило
Падладжаните се нарязват на дълго, като не се стига до края на опашката.
Посоляват се и се оставят за 30мин. да си пуснат горчивият сок. След това се изплакват и ги редя в намаслена тавичка. Между всяка филийка се поставя резънче домат, шпек, топено сирене. Наливам 2 пръста вода в тавичката и запечатвам с фолио. Пека около 45мин, трябва да омекнат патладжаните.
Махам фолиото и мужду всяко резънче слагам кашкавал. Отделно си разбивам заквасена сметана с малко олио и вода и поливам патладжаните. Запичам до хващане на коричка.
Бон апети!!!
довечера ще го приготвя и е толкова лесно ,а пък фкусссно ммм - благодаря ти!
:)
цитирай:)
ммм това ми звучи много вкусно)))случано у дома имам патладжани...още тази вечер ще пробвам рецептата)))
цитирайГарантирам Ви, че става много бързо и страшно вкусно.....
Може да импровизирате с плънката......
цитирайМоже да импровизирате с плънката......
какво да правят тези като мен които немогат да готвят. Ясно гледаме, че го няма и да се купи тука при мен.:-)))
цитирайkontrasti , ти си си отговорил, сам!!!
хахаха
цитирайхахаха
Търсене
Блогрол