Най-четени
1. zahariada
2. radostinalassa
3. leonleonovpom2
4. varg1
5. mt46
6. kvg55
7. wonder
8. planinitenabulgaria
9. sparotok
10. hadjito
11. getmans1
12. stela50
13. zaw12929
14. rosiela
2. radostinalassa
3. leonleonovpom2
4. varg1
5. mt46
6. kvg55
7. wonder
8. planinitenabulgaria
9. sparotok
10. hadjito
11. getmans1
12. stela50
13. zaw12929
14. rosiela
Най-популярни
1. shtaparov
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. bojil
7. vidima
8. dobrota
9. ambroziia
10. donkatoneva
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. bojil
7. vidima
8. dobrota
9. ambroziia
10. donkatoneva
Най-активни
1. sarang
2. vesonai
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. mimogarcia
9. bateico
10. iw69
2. vesonai
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. mimogarcia
9. bateico
10. iw69
Постинг
15.04.2010 11:16 -
Домашна пъстарма
Автор: topanova
Категория: Хоби
Прочетен: 12187 Коментари: 3 Гласове:
Последна промяна: 19.04.2010 19:00
Прочетен: 12187 Коментари: 3 Гласове:
7
Последна промяна: 19.04.2010 19:00
Взима се около 300гр. телешко месо от шол. Измива се хубаво със студена вода и след това се овалва в сол. Пробивам си дупчица в месото и прокарвам дебел конец, за да може да се закачи някъде месото. Месото се оставя да се изтече от кръвта - 1ден.
Пак се измива със студена вода и се овалва в подправки - червен пипер, черен пипер, чубрица, сминдух....
Оставя се месото за 1 седмица на проветриво място, като е готово се прибира в плик в хладилника.
Това е. Наздраве!!!
охаа, как се прави?
цитирай
2.
анонимен -
ранни записвания 2012 в Турция
30.01.2012 21:44
30.01.2012 21:44
мммммм, мерси за рецептата ще я пробвам и аз, поздрави и до скоро, приятна вечер на всички
цитирай
3.
анонимен -
аквасорс
16.02.2012 09:36
16.02.2012 09:36
Не било трудно, само търпение да имаш! А други подправки слагат ли се?
цитирайТърсене
Блогрол