Най-четени
1. radostinalassa
2. zahariada
3. leonleonovpom2
4. varg1
5. mt46
6. kvg55
7. wonder
8. sparotok
9. planinitenabulgaria
10. tota
11. bezistena
12. missana
13. getmans1
14. bosia
2. zahariada
3. leonleonovpom2
4. varg1
5. mt46
6. kvg55
7. wonder
8. sparotok
9. planinitenabulgaria
10. tota
11. bezistena
12. missana
13. getmans1
14. bosia
Най-активни
1. geraltofrivia
2. sarang
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. simonata
7. rosiela
8. bateico
9. iw69
10. djani
2. sarang
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. simonata
7. rosiela
8. bateico
9. iw69
10. djani
Постинг
15.04.2010 11:16 -
Домашна пъстарма
Автор: topanova
Категория: Хоби
Прочетен: 12170 Коментари: 3 Гласове:
Последна промяна: 19.04.2010 19:00
Прочетен: 12170 Коментари: 3 Гласове:
7
Последна промяна: 19.04.2010 19:00
Взима се около 300гр. телешко месо от шол. Измива се хубаво със студена вода и след това се овалва в сол. Пробивам си дупчица в месото и прокарвам дебел конец, за да може да се закачи някъде месото. Месото се оставя да се изтече от кръвта - 1ден.
Пак се измива със студена вода и се овалва в подправки - червен пипер, черен пипер, чубрица, сминдух....
Оставя се месото за 1 седмица на проветриво място, като е готово се прибира в плик в хладилника.
Това е. Наздраве!!!
охаа, как се прави?
цитирай
2.
анонимен -
ранни записвания 2012 в Турция
30.01.2012 21:44
30.01.2012 21:44
мммммм, мерси за рецептата ще я пробвам и аз, поздрави и до скоро, приятна вечер на всички
цитирай
3.
анонимен -
аквасорс
16.02.2012 09:36
16.02.2012 09:36
Не било трудно, само търпение да имаш! А други подправки слагат ли се?
цитирайТърсене
Блогрол