Най-четени
1. zahariada
2. radostinalassa
3. varg1
4. leonleonovpom2
5. kvg55
6. mt46
7. wonder
8. planinitenabulgaria
9. sparotok
10. hadjito
11. getmans1
12. stela50
13. zaw12929
14. tota
2. radostinalassa
3. varg1
4. leonleonovpom2
5. kvg55
6. mt46
7. wonder
8. planinitenabulgaria
9. sparotok
10. hadjito
11. getmans1
12. stela50
13. zaw12929
14. tota
Най-популярни
1. shtaparov
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. vidima
7. dobrota
8. ambroziia
9. bojil
10. donkatoneva
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. vidima
7. dobrota
8. ambroziia
9. bojil
10. donkatoneva
Най-активни
1. sarang
2. vesonai
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. bateico
9. mimogarcia
10. sekirata
2. vesonai
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. bateico
9. mimogarcia
10. sekirata
Постинг
08.09.2009 18:45 -
Патладжанена бомба
Продукти за 2 порций:
- 4 средни патладжана, 1/2 ч.ч. ориз, 1 червена чушка, 1 морков, лук, чесън, кубче бульон, черен пипер, чубрица, чесън.
Нарязвам патладжаните на филийки, посолявам и ги оставям за 20 мин. да и изтече горчивината. Измивам ги и овалвам в брашно. Редя ги в намаслена тава и пека до омекване.
Приготвям плънката като задушавам, нарязани на дребно лук, чесън, чушка и морков. Като омекнат продуктите прибавям ориза и пържа до прозрачност, доливам с вода 1:3. Варя до готовност на ориза.
Взимам гювече и реда по стените с патладжана. Крайщата трябва да са отвън.
Пълня посредата с плънката и затварям крайщата. Трябва да се получи топка.
Затварям гювечето с капак и пека 30 мин.
Може да гарнирате ястието с доматен сос.
Бон апети!
Гювеч с картофи, броколи и кюфтета
Какво трябва да знаем от ЗМДТ и колко о...
Забавянето на заплатите в Сливенско е ос...
Какво трябва да знаем от ЗМДТ и колко о...
Забавянето на заплатите в Сливенско е ос...
Търсене
Блогрол