Най-четени
1. cchery
2. radostinalassa
3. zahariada
4. mt46
5. varg1
6. leonleonovpom2
7. wonder
8. sparotok
9. kvg55
10. planinitenabulgaria
11. rosiela
12. bven
13. apollon
14. hadjito
2. radostinalassa
3. zahariada
4. mt46
5. varg1
6. leonleonovpom2
7. wonder
8. sparotok
9. kvg55
10. planinitenabulgaria
11. rosiela
12. bven
13. apollon
14. hadjito
Най-активни
1. sarang
2. geraltofrivia
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. simonata
7. metaloobrabotka
8. djani
9. iw69
10. rosiela
2. geraltofrivia
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. simonata
7. metaloobrabotka
8. djani
9. iw69
10. rosiela
Постинг
03.09.2009 15:58 -
Свинско месо с картофи и сметана в гювеч
Автор: topanova
Категория: Хоби
Прочетен: 19331 Коментари: 6 Гласове:
Последна промяна: 03.09.2009 16:00
Прочетен: 19331 Коментари: 6 Гласове:
4
Последна промяна: 03.09.2009 16:00
Това което ще ви предложа е свинско месо с картофи и сметана в гювеч.
Продукти в зависимост от големината на гювеча - св. месо, картофи, кисели краставички,
топено сирене, заквасена сметана, малко олио, 1куб. бульон, чубрица, черен пипер.
Нарязах картофите на кръгчета, краставиците на филийки.
На дъното на гювеча сложих 2с.л. олио, ред картофи, месото (предварително мариновано със
соев сос), краставичките, картофи и парченца топено сирене.
Разтворих бульона в топла вода и полях ястието.
От бульона си оставих малко за разреждане на 5с.л. с връх, заквасена сметана.
Добавих сметаната и поставих гювеча във фурната за 1.30ч. да се пече.
Ястието стана мозък....аууууууу! Много ми допадна вкуса му, със заквасената сметана.
До сега ползвах течна.
Продукти в зависимост от големината на гювеча - св. месо, картофи, кисели краставички,
топено сирене, заквасена сметана, малко олио, 1куб. бульон, чубрица, черен пипер.
Нарязах картофите на кръгчета, краставиците на филийки.
На дъното на гювеча сложих 2с.л. олио, ред картофи, месото (предварително мариновано със
соев сос), краставичките, картофи и парченца топено сирене.
Разтворих бульона в топла вода и полях ястието.
От бульона си оставих малко за разреждане на 5с.л. с връх, заквасена сметана.
Добавих сметаната и поставих гювеча във фурната за 1.30ч. да се пече.
Ястието стана мозък....аууууууу! Много ми допадна вкуса му, със заквасената сметана.
До сега ползвах течна.
Гювеч с картофи, броколи и кюфтета
Какво трябва да знаем от ЗМДТ и колко о...
Забавянето на заплатите в Сливенско е ос...
Какво трябва да знаем от ЗМДТ и колко о...
Забавянето на заплатите в Сливенско е ос...
НАРОДНИТЕ БУДИТЕЛИ - СТИХОВЕ, ПЕСНИ...
За деня на българските будители ...Чести...
100-годишнината на едно гениално стихотв...
За деня на българските будители ...Чести...
100-годишнината на едно гениално стихотв...
много вкусно дори продължавай все така да ни радваш с такива хубави рецепти
цитирайИзглежда много вкусно и приготвено с много мерак:-)
цитирайБлагодаря Ви!
цитирай
4.
анонимен -
beleva-vkusno
12.02.2010 16:41
12.02.2010 16:41
Въпрос на време е да го сготвя.Сигурна съм,че е много вкусно.Благодаря за рецептата
цитирай
5.
анонимен -
topanova
17.07.2010 08:35
17.07.2010 08:35
prigotvih produktite i zapo4vam, no mislja da sloga i malko bjali vino, no kato cjalo receptata e super i lesna....
цитирай
6.
анонимен -
katerina
11.05.2012 11:36
11.05.2012 11:36
izglejda mnogo vkusno i apetitno tazi ve4er mislq da go zgotvq za gostite samo vmesto kiseli krastavici mislq da sloja gubi
цитирайТърсене
Блогрол