Най-четени
1. zahariada
2. radostinalassa
3. leonleonovpom2
4. varg1
5. mt46
6. wonder
7. kvg55
8. sparotok
9. planinitenabulgaria
10. hadjito
11. getmans1
12. stela50
13. zaw12929
14. rosiela
2. radostinalassa
3. leonleonovpom2
4. varg1
5. mt46
6. wonder
7. kvg55
8. sparotok
9. planinitenabulgaria
10. hadjito
11. getmans1
12. stela50
13. zaw12929
14. rosiela
Най-популярни
1. shtaparov
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. bojil
7. vidima
8. dobrota
9. ambroziia
10. donkatoneva
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. bojil
7. vidima
8. dobrota
9. ambroziia
10. donkatoneva
Най-активни
1. sarang
2. vesonai
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. mimogarcia
9. bateico
10. iw69
2. vesonai
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. mimogarcia
9. bateico
10. iw69
Постинг
03.09.2009 11:26 -
Плодов пай
/Рецептата е на Котка от БГ-Мама/
Цитирам автора:
Тестото е от:
150 гр. брашно /аз сложих малко повече, за да стане по-сухо тестото/
100 гр. захар
1 бакпулвер
1 яйце
щипка сол
60 гр. масло
1 ванилия
Всичко се обърква добре, накрая се слага маслото студено на парченца и се омачква до получаване на стегната топка с малко пясъчна консистенция, така трябва да е. Слага се във форма, моята е 26 см. диаметър откопчаваща се, разстила се по дъното и 2-3 сантиметра по ръба и се слага в хладилника за десетина минути докато приготвите плънката.
Плънката е от:
1 кг. праскови и ябълки. Плодовете са по-избор.
Нарязаните плодове се разбъркват добре с 1 с.л. лимонов сок, 100 гр. захар и 2 с.л. брашно и се изсипват върху тестото.
Пече се на 190 градуса около 45 минути /аз не загрях предварително фурната и за всеки случай пекох на по-ниски градуси/
1.
анонимен -
Клер:)
03.09.2009 13:16
03.09.2009 13:16
Е-е-е!
А сладкишчета, поляти с шоколад?
И пълни с много, много вкусно кремче...
О - всякога!
http://recepti.rozali.com/sladki/p8546.html
цитирайА сладкишчета, поляти с шоколад?
И пълни с много, много вкусно кремче...
О - всякога!
http://recepti.rozali.com/sladki/p8546.html
Това са еклери....
Обожавам ги, но още не съм се пробвала да ги приготвя. Скоро ще да е.....
цитирайОбожавам ги, но още не съм се пробвала да ги приготвя. Скоро ще да е.....
3.
анонимен -
плодов пай
12.07.2010 10:34
12.07.2010 10:34
аз искам оригинална речепта за плодов пай
цитирайТърсене
Блогрол