Най-четени
1. zahariada
2. radostinalassa
3. leonleonovpom2
4. kvg55
5. wonder
6. planinitenabulgaria
7. varg1
8. sparotok
9. mt46
10. deathmetalverses
11. getmans1
12. hadjito
13. samvoin
14. tili
2. radostinalassa
3. leonleonovpom2
4. kvg55
5. wonder
6. planinitenabulgaria
7. varg1
8. sparotok
9. mt46
10. deathmetalverses
11. getmans1
12. hadjito
13. samvoin
14. tili
Най-активни
1. sarang
2. radostinalassa
3. vesonai
4. lamb
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. bateico
9. mimogarcia
10. sekirata
2. radostinalassa
3. vesonai
4. lamb
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. bateico
9. mimogarcia
10. sekirata
Постинг
27.08.2009 15:54 -
Пилешка яхния
Месото ми е от домашно пиле. Предварително го сварявам и обезкостявам.
В тенджера слагам 2с.л. олио + 1/3ч.ч. вода + лук, чесън, чушки, нарязани на дребно и задушавам до обекването им. Прибавям ориза и доливам с вода 1:3.
Овкусявам с едно кубче бульон, черен пипер, дафинов лист, пикантина, чубрица.
Малко преди да е готов ориза, прибавям предварително рендосан домат и пилешкото месо.
Това е!
Гювеч с картофи, броколи и кюфтета
Какво трябва да знаем от ЗМДТ и колко о...
Забавянето на заплатите в Сливенско е ос...
Какво трябва да знаем от ЗМДТ и колко о...
Забавянето на заплатите в Сливенско е ос...
Търсене
Блогрол