Най-четени
1. zahariada
2. radostinalassa
3. wonder
4. kvg55
5. leonleonovpom2
6. planinitenabulgaria
7. varg1
8. sparotok
9. mt46
10. deathmetalverses
11. getmans1
12. hadjito
13. samvoin
14. tili
2. radostinalassa
3. wonder
4. kvg55
5. leonleonovpom2
6. planinitenabulgaria
7. varg1
8. sparotok
9. mt46
10. deathmetalverses
11. getmans1
12. hadjito
13. samvoin
14. tili
Най-активни
1. sarang
2. radostinalassa
3. vesonai
4. lamb
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. bateico
9. mimogarcia
10. iw69
2. radostinalassa
3. vesonai
4. lamb
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. bateico
9. mimogarcia
10. iw69
Постинг
23.06.2009 14:32 -
Пълнени тиквички
Продукти:
- тиквички
- кайма
- домат(рендосан)
- сирене
- лук
- чесън
- копър, магданоз
- сол, черен пипер, кубче бульон и пикантина
Приготвяне:
- Разрязвам тиквичките на две и внимателно издълбавам вътрешността.
- Посолявам , вътрешността и лодките от тиквички, оставям да престоят 30мин.
- В тиган с малко олио, вода и бульона задушавам - лука, чесанът, изцедената и нарязана на дребно вътрешност от тиквичките, каймата, сиренето и подправките.
- Като се изпари течноста се пълнят лодките от тиквичките в тава.
- Пека докато омекнат тиквичките.
Сервирам с кисело мляко.
Бира или бяло вино?
Режа тиквичките на кръгчета, бам, в тавата. посолявам, черен пипер, нарязан магданоз, червен пипер, брашно отгоре.
Втори пласт, същият. По средата на печенето заливам с разбити две яйца в половин купичка кисело мляко.
цитирайРежа тиквичките на кръгчета, бам, в тавата. посолявам, черен пипер, нарязан магданоз, червен пипер, брашно отгоре.
Втори пласт, същият. По средата на печенето заливам с разбити две яйца в половин купичка кисело мляко.
Предпочитам бяло вино!
И така съм правила тиквички, но с киселото мляко добавям чесън и копър.
Без тях ми се губи вкуса на тиквички.
цитирайИ така съм правила тиквички, но с киселото мляко добавям чесън и копър.
Без тях ми се губи вкуса на тиквички.
правил съм го това и наистина е добро приятен апетит на тези които не са го опитвали
цитирайТърсене
Блогрол